Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26 27 28 29 1 2
Výprodej betonových výrobků ve II. jakosti
3
4 5 6 7 8 9
Vysocké kanárkové šibřinky
Co se děje o víkendu 9. a 10. března
10
Muzikálový večer ve sportovní hale
Co se děje o víkendu 9. a 10. března
Muzikálové melodie zazní dnes od 17 hodin ve sportovní hale
11
Fotografie z vítání občánků 2024
12
Otevírací doba Občerstvení u hřiště, čepuje se zelený jarní Primátor!
13
Fotografie z muzikálového večera třebechovických muzikálových zpěváků
14 15
Humanitární sbírka ošacení 2024
Výtvarné dílničky březen 2024
16
Dětský karneval na Hubertu bude 16. března
Humanitární sbírka ošacení 2024
Výtvarné dílničky březen 2024
17
18
Přednáška o finanční gramotnosti je zrušena.
19 20 21 22 23
Ztratila se fenka jorkšíra
24
Velikonoční tvoření bude v neděli 24.3.2024
25
Ztráta letadla na dálkové ovládání
Fotografie z velikonočního tvoření
Časosběrné video z demontáže přetlakové haly
26
Otevírací doba občerstvení Na Hřišti v týdnu od 25.3. do 31.3.2024
27
Otevírací doba občerstvení Na Hřišti v týdnu od 25.3. do 31.3.2024
28
Hubert zve na velikonoční menu
Otevírací doba občerstvení Na Hřišti v týdnu od 25.3. do 31.3.2024
29
Zahájení sezóny na rozhledně Milíř 2024
Otevírací doba občerstvení Na Hřišti v týdnu od 25.3. do 31.3.2024
Program na velikonoční svátky 2024
30
Sběr velkoobjemového a nebezpečného odpadu jaro 2024
Sběr železného šrotu 2024
Otevírací doba občerstvení Na Hřišti v týdnu od 25.3. do 31.3.2024
Program na velikonoční svátky 2024
31
Otevírací doba občerstvení Na Hřišti v týdnu od 25.3. do 31.3.2024
Program na velikonoční svátky 2024
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Penzion Hubert zve na DNY FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚ

Penzion Hubert zve na DNY FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚ



Datum konání:
11.1.2014
Datum ukončení:
12.1.2014

O víkendu 11. a 12. ledna, v době od 12 hodin až do večera se můžete těšit na následující francouzské speciality - ukázka menu:

  • Polévka: francouzská bramborová
  • Předkrm: chřest, mušle po francouzsku
  • Hlavní jídlo: bažant s pikantní rybízovou omáčkou, pstruh po francouzsku, pařížský řízek, francouzské vepřové na žampionech
  • Dezert: pečené hrušky se zázvorem
  • Nápoje: káva se sektem, originální francouzská vína

Rezervace na tel.: +420 602 772 702. Přijďte ochutnat!