RSS Přihlásit se k odběru novinek znak minimapa

Vyhledat v textu

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


Nově byla zřízena služba "Vložení vlastní aktuality"

Po vyplnění formuláře a při splnění podmínek pro vložení bude Vaše akce (kulturní, sportovní, turistická a pod.) vložena na tuto stránku a informace o ní bude zaslána všem odběratelům přihlášemým k odběru aktualit.

Vložení vlastní aktuality

Hospůdka U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 24. 4. 2017 - 27. 4. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek jídelní lístek 24.4 - 30.4..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.


Autor: Jiří Horák Publikováno 24. 4. 2017 10:20

Hospůdka U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 18. 4. 2017 - 20. 4. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 18.4. - 23-4..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.


Autor: Jiří Horák Publikováno 18. 4. 2017 8:34

Diskotéka na Hubertu

Datum konání: 14. 4. 2017

Penzion a Restaurace Hubert zve na diskotéka 14.4..jpg

DISKOTÉKU

v pátek 14. dubna 2017, od 20 hodin

80. a 90. léta, písničky na přání

DJ Románo, vstup zdarma.


Autor: Jiří Horák Publikováno 20. 3. 2017 8:00

Hospůdka U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 10. 4. 2017 - 16. 4. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 10. - 16.4.2017.pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.

Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou  vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.


Autor: Jiří Horák Publikováno 10. 4. 2017 8:24

Prodej ovocných a okrasných stromků

Datum konání: 30. 3. 2017

Firma JUKKA bude prodávat

ve čtvrtek 30.března 2017 v čase 10.45 - 11.15 hodin

před prodejnou potravin ve Vysoké nad Labem následující stromky k jarní výsadbě:

jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, odolné švestky vhodné na pálení, ryngle, blumy, třešně, višně, třešňovišně, oskeruše, keřové a stromkové rezistentní angrešty a rybízy, lísky, ostružiny, stolní vinnou révu, kanadské a čukotské borůvky, růže, rododendrony, azalky, převislé vrby, okrasné trávy, sazenice jahod a jiné.


Autor: Jiří Horák Publikováno 28. 3. 2017 8:20

Výprodej betonových výrobků

Datum konání: 27. 3. 2017

Firma DITON s.r.o., Čeperka pořádá jarní výprodej betonových výrobků.diton.jpg

Slevy 50% - 90%, více informací na tel.: 737 285 103, 739 438 355.


Autor: Jiří Horák Publikováno 27. 3. 2017 8:50

Hostinec U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 27. 3. 2017 - 2. 4. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 27.3 - 2.4..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.

Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou  vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.


Autor: Jiří Horák Publikováno 27. 3. 2017 8:32

Hostinec U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 20. 3. 2017 - 26. 3. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 20.-26.3.docx
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.

Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou  vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.


Autor: Jiří Horák Publikováno 19. 3. 2017 19:22

Pojízdná čistírna peří

Datum konání: 15. 3. 2017 - 16. 3. 2017

Pojízdná čistírna peří bude nabízet své služby ve Vysoké nad Labem,

od středy 15.3. do pátku 17.3.2017, od 10 do 17 hodin, u pošty.

Provádíme čištění peří a šití polštářů a přikrývek. Sypkovinu dodáváme sami.


Autor: Jiří Horák Publikováno 13. 3. 2017 13:10

Hostinec U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 13. 3. 2017 - 18. 3. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 13.3 - 19.3.2017.pdf. jídelní lístek 13.3 - 19.3.2017.jpg

Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.

Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.


Autor: Jiří Horák Publikováno 13. 3. 2017 8:37


TOPlist