Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 22.-28.5.2017.pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Datum konání: 22. 5. 2017 - 25. 5. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 22.-28.5.2017.pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Datum konání: 15. 5. 2017 - 18. 5. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 15.5.-21.5..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Datum konání: 9. 5. 2017 - 12. 5. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 9.5.-14.5.2017.pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Datum konání: 2. 5. 2017 - 4. 5. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 2.5. - 7.5..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Datum konání: 24. 4. 2017 - 27. 4. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek jídelní lístek 24.4 - 30.4..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Datum konání: 18. 4. 2017 - 20. 4. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 18.4. - 23-4..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Datum konání: 14. 4. 2017
Penzion a Restaurace Hubert zve na
DISKOTÉKU
v pátek 14. dubna 2017, od 20 hodin
80. a 90. léta, písničky na přání
DJ Románo, vstup zdarma.
Datum konání: 10. 4. 2017 - 16. 4. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 10. - 16.4.2017.pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.
Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.
Datum konání: 30. 3. 2017
Firma JUKKA bude prodávat
ve čtvrtek 30.března 2017 v čase 10.45 - 11.15 hodin
před prodejnou potravin ve Vysoké nad Labem následující stromky k jarní výsadbě:
jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, odolné švestky vhodné na pálení, ryngle, blumy, třešně, višně, třešňovišně, oskeruše, keřové a stromkové rezistentní angrešty a rybízy, lísky, ostružiny, stolní vinnou révu, kanadské a čukotské borůvky, růže, rododendrony, azalky, převislé vrby, okrasné trávy, sazenice jahod a jiné.
Datum konání: 27. 3. 2017
Firma DITON s.r.o., Čeperka pořádá jarní výprodej betonových výrobků.
Slevy 50% - 90%, více informací na tel.: 737 285 103, 739 438 355.
Datum konání: 27. 3. 2017 - 2. 4. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 27.3 - 2.4..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.
Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.
Datum konání: 20. 3. 2017 - 26. 3. 2017
Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 20.-26.3.docx
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.
Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.