Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29 30 31 1
Poplatky za popelnice a psy vybíráme od 5. února 2024.
V novém MASkáči je článek o přírodě na Milíři
2
Keramické dílničky únor 2024
Žádost o spolupráci - nelegální těžba
3
Keramické dílničky únor 2024
Čerstvé ovoce a zelenina každou sobotu U Salavců
4
5 6 7
Cvičení s fyzioterapeuty
8 9 10
Myslivecký ples bude 10. února 2024
11
Dětský karneval 2024
12
Fotografie z dětského karnevalu 2024
13 14
Skupinové cvičení pod dohledem fyzioterapeutů
15
PILOXING v zrcadlové tělocvičně
16 17 18
19 20 21 22 23
Prodej pstruhů bude v pátek 23. února v 15:30 hodin
24
U Salavců bude hrát ANILOK - pivní rock
Den na lyžích s Vojenskou zdravotní pojišťovnou
25
26 27 28 29 1 2
Výprodej betonových výrobků ve II. jakosti
3
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality

Aktuality


Nově byla zřízena služba "Vložení vlastní aktuality"

Po vyplnění formuláře a při splnění podmínek pro vložení bude Vaše akce (kulturní, sportovní, turistická a pod.) vložena na tuto stránku a informace o ní bude zaslána všem odběratelům přihlášemým k odběru aktualit.

Vložení vlastní aktuality

Štítky:




























Hospůdka U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 10. 4. 2017 - 16. 4. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 10. - 16.4.2017.pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.

Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou  vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.


Autor: Jiří Horák Publikováno 10. 4. 2017 8:24

Prodej ovocných a okrasných stromků

Datum konání: 30. 3. 2017

Firma JUKKA bude prodávat

ve čtvrtek 30.března 2017 v čase 10.45 - 11.15 hodin

před prodejnou potravin ve Vysoké nad Labem následující stromky k jarní výsadbě:

jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, odolné švestky vhodné na pálení, ryngle, blumy, třešně, višně, třešňovišně, oskeruše, keřové a stromkové rezistentní angrešty a rybízy, lísky, ostružiny, stolní vinnou révu, kanadské a čukotské borůvky, růže, rododendrony, azalky, převislé vrby, okrasné trávy, sazenice jahod a jiné.


Autor: Jiří Horák Publikováno 28. 3. 2017 8:20

Výprodej betonových výrobků

Datum konání: 27. 3. 2017

Firma DITON s.r.o., Čeperka pořádá jarní výprodej betonových výrobků.diton.jpg

Slevy 50% - 90%, více informací na tel.: 737 285 103, 739 438 355.


Autor: Jiří Horák Publikováno 27. 3. 2017 8:50

Hostinec U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 27. 3. 2017 - 2. 4. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 27.3 - 2.4..pdf
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.

Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou  vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.


Autor: Jiří Horák Publikováno 27. 3. 2017 8:32

Hostinec U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 20. 3. 2017 - 26. 3. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 20.-26.3.docx
Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.
Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.

Dále bychom chtěli nabídnout stravování pro obyvatele obce v důchodovém věku, kdy nabízíme jídlo dle jídelního lístku za cenu 65,-Kč včetně polévky. Rozdíl je pouze v gramáži jídel, kdy tyto budou  vařeny na 110 g masa za syrového stavu.Jídlo je možno konzumovat v restauraci, nebo se dá vydat do přinesených nádob.


Autor: Jiří Horák Publikováno 19. 3. 2017 19:22

Pojízdná čistírna peří

Datum konání: 15. 3. 2017 - 16. 3. 2017

Pojízdná čistírna peří bude nabízet své služby ve Vysoké nad Labem,

od středy 15.3. do pátku 17.3.2017, od 10 do 17 hodin, u pošty.

Provádíme čištění peří a šití polštářů a přikrývek. Sypkovinu dodáváme sami.


Autor: Jiří Horák Publikováno 13. 3. 2017 13:10

Hostinec U Salavců zve na domácí kuchyni

Datum konání: 13. 3. 2017 - 18. 3. 2017

Jídelní lístek pro tento týden je ke stažení zde: jídelní lístek 13.3 - 19.3.2017.pdf. jídelní lístek 13.3 - 19.3.2017.jpg

Denně od 11 hodin výběr ze 4 menu domácí kuchyně.

Dále upozorňujeme, že každý pátek a sobotu od 17 hodin budou pro návštěvníky připravena marinovaná žebra, domácí uzené a domácí chléb.


Autor: Jiří Horák Publikováno 13. 3. 2017 8:37

Hubert zve na speciality na grilu

Datum konání: 11. 3. 2017 - 12. 3. 2017

Penzion a restaurace Hubert zve na speciality na grilu:speciality 11. a 12.3..jpg

  • Vídeňská roštěná
  • Steak z krkovice
  • Steak z kuřecích prsíček
  • Játra na roštu
  • Kotleta na hříbkách

11. a 12. března, od 11 hodin

Rezervace na tel.: 776702999


Autor: Jiří Horák Publikováno 9. 3. 2017 7:55

Penzion a restaurace Hubert přijme uklizečku

Datum konání: 8. 3. 2017

Penzion a  restaurace HUBERT příjme uklízečku.
Nejlépe paní v důchodu - není podmínkou.
Bližší informace na tel.: 776 702 999


Autor: Jiří Horák Publikováno 8. 3. 2017 17:49

Diskotéka na Hubertu

Datum konání: 4. 3. 2017

Penzion a Restaurace Hubert zve na diskotéka 4.3..jpg

DISKOTÉKU

v sobotu 4. března 2017, od 20 hodin

80. a 90. léta, písničky na přání

DJ Románo, vstup zdarma.


Autor: Jiří Horák Publikováno 15. 2. 2017 9:15

Zabijačkové hody na Hubertu

Datum konání: 4. 3. 2017 - 5. 3. 2017

Penzion a Restaurace Hubert zve na ZABIJAČKOVÉ HODY! zabijačka 4. a 5.3..jpg

v sobotu 4. a v neděli 5. března 2017, od 11 hodin

Můžete se těšit na ovar, jitrnice, guláš, prdelačku a jiné zabijačkové pochoutky. Tyto speciality můžete ochutnat přímo v restauraci nebo si je zakoupit domů.

Rezervace na telefonu: 776 702 999.

Těšíme se na Vás!


Autor: Jiří Horák Publikováno 15. 2. 2017 9:01

Hostinec U Salavců otevírá 1.3.2017

Datum konání: 1. 3. 2017

Dne 1.3.2017 otevíráme od 11 hodin. Nabízíme výběr ze 4 poledních menu domácí kuchyně včetně polévky. Od 14 hodin výběr ze stálého jídelního lístku.

Čepovat se bude Svijanský Máz 11, Svijanská Kněžna 13 a řezané. V nabídce jsou i nealkoholické nápoje, včetně velkého výběru káv a horkých nápojů.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kolektiv Hospůdky U Salavců

 


Autor: Jiří Horák Publikováno 1. 3. 2017 8:00